art

istes

ANNA REPULLO

Li interessa captar moments especials, gestos o actituds que mostren una emoció. Li agrada retratar a gent i els sentiments que es poden interpretar d’ells. Últimament es centra més en el muralisme, encara em queda molt per experimentar i desenvolupar, amb moltes ganes i motivació per a pintar en xicotet i gran format.

Llicenciada en Belles Arts, aquesta artista procedent de Barcelona ha realitzat infinitat de murals en municipis de diferents comunitats autònomes, així com exposicions individuals i col·lectives de dibuix i pintura en galeries de diferents indrets i altres treballs com decoracions i il·lustracions per a diferents entitats.

ÁLEX GAMBÍN

Alex Gambín (Alacant, 1996). Graduat en Belles Arts per la Facultat de Belles arts Sant Carles de la Universitat Politècnica de València i màster de Producció Artística en la mateixa universitat.

La seua producció gira entorn de qüestions socials o culturals, tot això embolicat per un enorme interés per la memòria, utilitzant mecanismes que proposen a l’espectador un joc reflexiu amb les obres. L’elecció d’aquesta sèrie de temes està relacionat amb l’anàlisi, a través de llenguatges plàstics, de la connexió que existeix entre el nostre passat i el present que habitem.

Ha participat en nombroses exposicions col·lectives, com per exemple, eSpam, en l’Espai Colector (València 2019), Fotosíntesi al Jardí Botànic de València (2019), Remembranza en La Causa Galeria, (Madrid 2020) entre altres. A més va presentar la seua primera exposició individual, Videncias y Evidencias en el Centre d Art Urbà B-Murals (Barcelona 2019). Ha sigut reconegut el seu treball amb diversos guardons i aquest últim any ha pogut gaudir del premi d’adquisició MAKMA en Abierto València 2020 amb el projecte El Devenir de las Estructuras. A més, ha sigut l’artista seleccionat per a la Beca de residència Pedro Marco (2020) que atorga la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València. Recentment ha presentat la seua exposició Terreno en Obras en Montana Gallery, Barcelona. La seua intensa activitat relacionada amb l’entorn urbà ha fet que participe en nombrosos esdeveniments al llarg del territori espanyol com en Graffitibuey, Murals Nau Bortik, Q-Art, Ababol Festival, Murales o imaginar-te entre altres. 

GALLETAMARIA

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, 2009 -2014. Beca Promoe Especialitat disseny per la Universitat de Palermo, 2013. Màster en disseny i il·lustració, Especialitat en il·lustració, Universitat Politècnica de València, 2015-2016. Curs Concept art Escola Joso de Barcelona, 2018.

Ha participat en diversos concursos i festivals com el IV Concurs Pilar de la Horadada, festivals con Grow Up, Torrefiel, València, en el Festival Xekin Graffiti Party 2018. 

És component de la Fundación Colectivo Artístico de murales y fanzines “Fentlamà” amb participació en festivals com Intramurs (Valencia), Benimaclet ConFusión, La nit en Vetlla de Benicarló i el Festival Diània a Ontinyent. Amb un premi Alacant Public Art i la Beca Graffiti Invaders al Espai Jove de Terrassa al 2015. Participacions col·lectives com al mural en el Festival TruenoRayo Fest en Puerto de Sagunto, mural i senyalística al Oktoberfest de Munich, Alemania, Mural per la iniciativa Dones de Ciència, organitzada per la UPV i les Naus de València, en el festival Womart 2, organitzat per la plataforma Wallspot a Barcelona. A més, ha treballat com a freelance per a organitzacions, publicacions i empreses com Oxfam, Àpunt, Universitat Politècnica de València, Norauto, Mybo Games, BeWater i Magic Box Toys, entre d’altres.

RUBÉN VIARD

Motion i creative designer. Desenvolupa la seua activitat com a freelance per a segells discogràfics com Sony Uk i Polydor. Ha fet treballs per a gent de la talla de Calvin Harris, Pete Tong, Rag’n’Bone i Rudimental, entre altres. Va començar la seua carrera com a enginyer de so, ampliant la seua activitat i formació en la facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València.

De manera paral·lela al seu treball professional, desenvolupa projectes personals i col·lectius enfocats a la pintura mural. El seu estil es basa en l’engany visual, creant diferents perspectives que es plantegen sobre plans bidimensionals, mesclat amb formes orgàniques sobre una base grisa i una justa quantitat de color per a realçar els punts més interessants de les seues composicions.

TAQUEN

Llicenciat en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid (2015). Co-fundador de Hemper Handmade S.L., interessat en els canvis, el moviment i la relació entre l’ésser humà i el medi ambient durant aquest procés. Entén l’art urbà com una eina de transformació positiva i cohesió social, entenent l’espai com una cosa compartida i que hem de respectar.

Busca sempre un procés col·laboratiu, el seu treball es basa en la seua pròpia experiència i la seua relació amb la naturalesa, on passa la major part del seu temps. Considera a l’ésser humà parteix de la naturalesa i no entén una societat allunyada o separada d’ella. Utilitza elements naturals per a parlar metafòricament sobre els problemes humans, les nostres relacions, sentiments, instints…

Ha realitzat projectes murals, murs col·laboratius i ha participat en nombrosos festivals per diversos llocs d’Espanya, així com en altres països (França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, Alemanya, Nepal). També ha fet treballs per a diverses entitats com Zalando (mural publicitari en Gran Via de Madrid), publicacions i encàrrecs de disseny.

art

istes

localitzacions

agenda

agenda

novembre 2021

DL
DM
DC
DJ
DV
DS
DL
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Esdeveniments per al 1 novembre
No Events
Esdeveniments per al 2 novembre
Esdeveniments per al 3 novembre
Esdeveniments per al 4 novembre
Esdeveniments per al 5 novembre
Esdeveniments per al 6 novembre
Esdeveniments per al 7 novembre
Esdeveniments per al 8 novembre
Esdeveniments per al 9 novembre
Esdeveniments per al 10 novembre
Esdeveniments per al 11 novembre
Esdeveniments per al 12 novembre
Esdeveniments per al 13 novembre
Esdeveniments per al 14 novembre
Esdeveniments per al 15 novembre
No Events
Esdeveniments per al 16 novembre
No Events
Esdeveniments per al 17 novembre
No Events
Esdeveniments per al 18 novembre
No Events
Esdeveniments per al 19 novembre
No Events
Esdeveniments per al 20 novembre
No Events
Esdeveniments per al 21 novembre
No Events
Esdeveniments per al 22 novembre
No Events
Esdeveniments per al 23 novembre
No Events
Esdeveniments per al 24 novembre
No Events
Esdeveniments per al 25 novembre
No Events
Esdeveniments per al 26 novembre
No Events
Esdeveniments per al 27 novembre
No Events
Esdeveniments per al 28 novembre
No Events
Esdeveniments per al 29 novembre
No Events
Esdeveniments per al 30 novembre
Esdeveniments per al 1 desembre
Esdeveniments per al 2 desembre

MQM 2021

 

actualitat

mqm

col·

laboren

hola@mesquemurs.es

Política de privacitat