Política de privacitat

En MÉS QUE MURS ens preocupem per la privacitat i la transparència.

A continuació, t’indiquem detalladament els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa a aquests.

Tractament de les dades de clients

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: Ajuntament de Sagunt
Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats i enviar comunicacions comercials
Legitimació: Execució d’un contracte.

Interés legítim del Responsable.

Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Administració Tributària; Entitats financeres.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.

Informació completa sobre Protecció de Dades

Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

Ajuntament de Sagunt

P-4622200-F

C/Autonomia, 2

juventut@aytosagunto.es

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En MÉS QUE MURS tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de Realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seues dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·licite la seua supressió, i en el seu cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

T’indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

Execució d’un contracte: Realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats
Interés legítim del Responsable: Enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis
A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

Les dades es comunicaran als següents destinataris:

Administració Tributària, amb la finalitat de Complir amb les obligacions legals
Entitats financeres, amb la finalitat de Girar els rebuts corresponents
Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en MÉS QUE MURS estem tractant, o no, dades personals que els concernisquen.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per als fins que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, MÉS QUE MURS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Quan es realitze l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interés legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb aqueixa fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem en MÉS QUE MURS procedeixen de: El propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

Dades identificatives.
Adreces postals i electròniques.
Informació comercial.

Tractament de les dades de potencials clients i contactes web

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: MÉS QUE MURS
Finalitat: Atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials
Legitimació: Execució d’un contracte.

Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.

Informació completa sobre Protecció de Dades

Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

Ajuntament de Sagunt

P-4622200-F

C/Autonomia, 2

962 65 58 58

juventut@aytosagunto.es

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En MÉS QUE MURS tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seues dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·licite la seua supressió

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

Execució d’un contracte: Atendre la seua sol·licitud
Consentiment de l’interessat: Enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica
A quins destinataris es comunicaran les seues dades? No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en MÉS QUE MURS estem tractant, o no, dades personals que els concernisquen.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per als fins que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, MÉS QUE MURS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Quan es realitze l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interés legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb aqueixa fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem en MÉS QUE MURS procedeixen de: El propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

Dades identificatives.
Informació comercial.