La 8a edició del Festival d’Art Urbà Més que Murs ha començat!

maig 11, 2023

La 8a edició del Festival d’Art Urbà Més que Murs ha començat hui, 10 de maig, amb l’inici del grafiti dels artistes locals  LIVE + BARS en el mur exterior del Conservatori de Sagunt (Carrer Llíria). El festival Més que Murs és una iniciativa promoguda pel departament de Joventut i Infància, juntament amb la regidoria de Turisme i el departament de Memòria Històrica i Democràtica. Així mateix, les associacions Morvedre Acull, Discamp i Avocam també col·laboren en l’organització del festival.

El regidor de Joventut i Memòria Històrica i Democràtica, Guillermo Sampedro, ha subratllat que els cinc artistes urbans triats són d’origen local. Guillermo Sampedro també ha explicat en què consistirà aquesta huitena edició: «Es tracta de donar-li un poc d’alegria, llum i color als murs de la nostra ciutat. Enguany hem volgut ampliar el festival amb una exhibició de grafiti, un concert de rap i tallers de stencils i decoració amb llanes». Així mateix, també ha recordat que un dels murs pintats de l’any passat està considerat un dels millors grafitis del món de 2022, el qual es troba en l’avinguda 9 d’Octubre del Port de Sagunt.

Un dels murs de l’Auditori Triangle Umbral del Port de Sagunt serà pintat per Àngel Ventura, que estarà dedicat a la Memòria Històrica i Democràtica. L’artista urbà Mario Mankey, que ja va participar en la VII edició del Més que Murs, serà l’encarregat de decorar una paret de la Plaça de la Independència. Per la seua part, Live + Bars grafitejarà un mur del Conservatori Joaquín Rodrigo del carrer Lliria i una paret de l’auditori del barri Baladre serà pintada per Sara Silva.

El 20 i 21 de maig al carrer Serra Calderona se celebrarà una exhibició de grafiti i el mateix 20 de maig a les 20 hores hi haurà un concert de rap en el Casal Jove Port de Sagunt amb Mi.amargo, Good golfos, Escom.Bros y Shine & H de Cain & Gratto.

 

MQM_2023_festival_art_urba_saguntconcert_mqm_2023_puerto_sagunto_casal_jove